İZMİR / GAZİEMİR - Remzi Doğan Ortaokulu

İzmir Bilişim Günleri "Ekim Ayı Etkinlikleri"

E-Dergimizin ilk sayısı.

Yüz Yüze Sınavlar İle İlgili Açıklama

Haz

Sağlık Çalışanlarımıza İthafen Hazırladığımız Video

Haz

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında okulumuzda yapılan şiir okuma yarışması sonuçlandı

Eğitim Bilişim Ağı (EBA) Şifresi Alma Yolları

Mrt

Sayın Kaymakamımız Dr. Ahmet Süheyl ÜÇER 20 Mart 2020 Tarihinde Okulumuzu Ziyaret Ederek İncelemelerde Bulundu. 6/D Sınıfı Öğrencimiz Sıla AKDEMİR'e Dyned Başarı Belgesini Verdi.

Öğrencilerimiz Taekwondo'da Başarılarına Bir Yenisini Daha Ekledi

Mrt

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından Mehmetçiğimize destek amacıyla hazırlanan video.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ebediyete irtihalinin 81. yıl dönümü anma programı.

Mrt

Okulumuz Yıldız Kızlar Voleybol Takımı finalde Rota Koleji Voleybol Takımını 3-1 yenerek şampiyon olmuştur. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ara

Okulumuz tarafından yürütülen Su Kaşifi Projesinde yer alan öğrencilerimiz, Sayın Kaymakamımız Yaşar DÖNMEZ'i ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Nezahat ÖZALTUN'ı ziyaret ederek hem proje dahilinde yaptıkları çalışmalardan bahsettiler hem de okulumuzdaki atık kağıtlardan elde ettikleri tohum toplarını hediye ettiler. Sayın Kaymakamımız Yaşar DÖNMEZ'e ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Nezahat ÖZALTUN'a bizlere zaman ayırdıkları ve çalışmalarımıza destek oldukları için teşekkür ederiz.