E-dergimizin 2. sayısı

Haz

Tüm öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Okulumuzun Yeni Logosu

Haz

OKULUMUZUN BAŞARISI: Şanlıurfa'da yapılan 14. Uluslararası MEB Robot Yarışmasında 6. olduk. Remzi Doğan Ortaokulu; Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Seda SÖZERİ danışmanlığında katıldığı 14. Uluslararası MEB Robot Yarışmasında sanal ön elemede 1000 robot arasında ilk 200'e girdi ve Urfa finallerine gitmeye hak kazandı. Bütün robotlarımız öğrencilerimiz çok güzel yarıştılar ve hepsi de güzel skorlar aldılar ama en iyi skorumuz temel seviye çizgi izleyen kategorisinde oldu. 200 robot arasından ilk defa katılmamıza rağmen büyük bir başarı göstererek 6. olduk. Önümüzdeki sene için hedeflerimizi şimdiden büyüttük. Yarışmaya katılım için büyük çaba sarf eden Okul Müdürümüz Fikri SERTEL'e ve emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

İstanbul Gezimiz 11-12 Haziran 2022 tarihlerinde gerçekleşmiştir.

Haz

Öğrencimizin başarısı: Öğrencilerimizden Eylül ÖZBEK İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce düzenlenen Enerji Verimliliği ve Enerji Tasarrufu konulu "Afiş ve Tasarım" yarışmasında 2. olmuştur. Kendisini tebrik eder, öğretmeni İlayda FİL'e teşekkür ederiz

Haz

Remzi Doğan Ortaokulu'nun genç yazarları "Mavi Mürekkep" adlı kitaplarını "Geleceğin Yazarları Kitap Fuarı" etkinliğinde Konak Meydanı'ndaki sergi alanında sergiledi.

Haz

Teknoloji ve Tasarım Sergimiz Açıldı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Geleneksel Bahar Şenliğimiz Gerçekleşti. Katılımlarından dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ogün DERSE, Şube Müdürümüz Ümit TÜRKAN ve tüm okul müdürlerimize teşekkür ederiz. Şenlikte tüm öğrencilerimize sucuk ekmek ve lokma ikramında bulunan eski mezunlarımızdan SEDEFCHEF ve CANTÜRK ailesine teşekkür ederiz.

Nis

Sınıflarını temsil ederek 1. olan öğrencilerimize ödülleri okul müdürümüz Fikri SERTEL tarafından verilmiştir.

Nis

Kitabımız yayımlandı: İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün "Geleceğin Yazarları Projesi" kapsamında öğrencilerimizin eserlerini içeren "Mavi Mürekkep" isimli kitabımız 23 Nisan hediyesi olarak öğrencilerimize dağıtılmıştır.

MEB 2022 İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Kılavuzu

Nis

İzmir İnternet Haftası Etkinlikleri (2022)

Mrt

Yoğun talep nedeniyle ikincisini düzenlediğimiz İzmir gezimiz 23.03.2022 tarihinde gerçekleşmiştir.