Ock

Atakan KORKMAZ 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Karate Erkekler Kata Dalında İl Birinciliği Derecesi Almıştır.

Ock

27 Aralık Atatürk Koşusu Yarışmasında Okulumuz Kız Takımı İlçemizde 2., Erkek Takımı 3. Olmuştur. Öğrenci ve Öğretmenlerimizi Tebrik Eder Başarılarının Devamını Dileriz.

İzcilerimiz İzmir Kitap Fuarı'nda

10 Kasım Atatürk'ü Anma Programımız

Kas

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri içerikli ÖZ BAKIŞ dergisi 2. Sayısı yayında.

Kas

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri içerikli ÖZ BAKIŞ dergisi 1. Sayısı Yayında

Kas

Cumhuriyet Bayramımızı Çanakkale'de Kutladık. 90 Kişilik Öğrenci, Öğretmen ve Velilerimizden Oluşan Kafilemiz İle Çanakkale Gezimiz 29-30 Ekim'de Gerçekleştirildi.

Ekm

Cumhuriyetimizin 99. Yılı Kutlu Olsun. Okul Programımızda Emeği Geçen Öğretmen ve Öğrencilerimize Teşekkür Ederiz.

Ekm

Bina tahliye tatbikatımız yapıldı. Eş zamanlı olarak yapılan tatbikat öncesinde öğrencilerimize Afetlere hazırlık, Sivil Savunma, Deprem anında ve sonrasında nasıl davranılması gerektiği ile ilgili bilgi verildi. Tatbikatlarımız haberli/habersiz olarak belirli aralıklarla devam edecektir. Duyarlılıklarından dolayı tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Remzi Doğan Ortaokulu İzcileri Bugün Sarnıç Gölet Alanındaydı. Çevre temizliği yapılarak, alan yarışma ve piknik yapılmaya daha uygun hale getirildi. Doğayı koruyan öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurulu ve Sene Başı Veli Toplantılarımız 14.10.2023 Tarihinde Yapılmıştır. Yeni Seçilen Okul Aile Birliği Üyelerimize ve Okulumuza Desteklerini Esirgemeyen Tüm Velilerimize Sonsuz Teşekkürler.

26 Eylül 2022'den İtibaren Uygulanacak Sınıfların Ders Programı

Eyl

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Düzenlenen Törenle Başladı. Törenden Sonra Okulumuza Yeni Gelen 5. Sınıf Öğrencileri İle Tanışılarak Okul Müdürümüz Fikri SERTEL Tarafından İkramda Bulunuldu. Heyecanla Başladığımız Yeni Eğitim Öğretim Yılının Tüm Öğrencilerimize Sağlık, Mutluluk ve Başarı Getirmesini Dileriz.

Eyl

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı İhtiyaç Listesi