Su Kaşiflerimiz Sayın Kaymakamımızı Ziyaret Etti

Okulumuz tarafından yürütülen Su Kaşifi Projesinde yer alan öğrencilerimiz, Sayın Kaymakamımız Yaşar DÖNMEZ'i ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Nezahat ÖZALTUN'ı ziyaret ederek hem proje dahilinde yaptıkları çalışmalardan bahsettiler hem de okulumuzdaki atık kağıtlardan elde ettikleri tohum toplarını hediye ettiler. Sayın Kaymakamımız Yaşar DÖNMEZ'e ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Nezahat ÖZALTUN'a bizlere zaman ayırdıkları ve çalışmalarımıza destek oldukları için teşekkür ederiz.

28-12-201828-12-201828-12-2018

Yayın: 28.12.2018 - Güncelleme: 15.01.2020 13:59 - Görüntülenme: 654