Yüz Yüze Sınavlar İle İlgili Açıklama

7. Sınıf Grup Listeleri

8. Sınıf Grup Listeleri

Sayın velilerimiz değerli öğrencilerimiz;

Bilindiği gibi Milli Eğitim Bakanlığımızın 02.03.2021 tarih ve E-43769797-10.07.01-21569446 sayılı yazısının 17. Maddesi gereği sınavlar yüz yüze gerçekleştirilecektir. Sınav uygulaması esnasında Pandemi kuralları gereği sosyal mesafeyi sağlamak adına her şube 2 gruba bölünecek olup sınıf listelerine,  sınav programına ve Bakanlığımız resmi yazısına yukarıdaki linklerden ulaşabilirsiniz. Kendisinde veya birlikte kaldığı aile bireylerinde herhangi bir kronik rahatsızlığı bulunan öğrenciler, okul içinde uygun bir zamanda ve izole bir ortamda sınava alınacaktır. Herhangi bir nedenle sınavlara katılamayan ve okul yönetimince mazereti uygun görülen öğrenciler ilgi (a) Yönetmelik hükümleri çerçevesinde ilgili ders öğretmeninin belirleyeceği tarihte sınava alınacaktır. Okulumuzun yıkım süreci tamamlanmış olup yeni binamız yapılana kadar Sarnıç Şehit Uzman Çavuş Egemen Yıldız Ortaokulu Binasında hizmet vereceğimizi bilmenizi ister sağlıklı günler dileriz.

Fikri SERTEL

Yayın: 17.03.2021 - Güncelleme: 15.07.2021 11:36 - Görüntülenme: 666