T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / GAZİEMİR - Remzi Doğan Ortaokulu

Etiket Sonuçları: remzi doğan

Mrt

Lise Tanıtım Gezilerimiz Gerçekleşti. Lise tercih sürecine girmekte olan 8.sınıf öğrencilerimize yönelik olarak Bornova Anadolu Lisesi, Buca Atatürk Spor Lisesi, İzmir Atatürk Lisesi, Gaziemir Nevvar Salih İşgören Anadolu Lisesi, Menderes Fatma – Ramazan Büküşoğlu Anadolu Lisesi gezilerimiz gerçekleşti.

Ock

Okul Sporları Tekvando Müsabakalarında 7/A Sınıfı Öğrencimiz Emir Kaan KURTULDU İzmir 3.'sü olmuştur. Kendisini ve Emeği Geçenleri Tebrik Eder Başarılarının Artarak Devamını Dileriz.

Ock

Öğrencimiz Gülay DEREKÖY Gaziemir 1.'si. Gaziemir'de Akademik Başarıyı Arttırma (GABA) Projesi Kapsamında İlçemizdeki Tüm 8. Sınıflara Yönelik Başdaş Marketçilik Sponsorluğunda Yapılan Ödüllü LGS Deneme Sınavında Gülay DEREKÖY 1. Oldu. Öğrencimiz düzenlenen merasimde ödülünü İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ogün DERSE'den aldı. Başarısından dolayı öğrencimizi ve emeği geçenleri tebrik ederiz.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Programımız

Kas

Cumhuriyet Bayramımızı Çanakkale'de Kutladık. 90 Kişilik Öğrenci, Öğretmen ve Velilerimizden Oluşan Kafilemiz İle Çanakkale Gezimiz 29-30 Ekim'de Gerçekleştirildi.

Ekm

Cumhuriyetimizin 99. Yılı Kutlu Olsun. Okul Programımızda Emeği Geçen Öğretmen ve Öğrencilerimize Teşekkür Ederiz.

Ekm

Bina tahliye tatbikatımız yapıldı. Eş zamanlı olarak yapılan tatbikat öncesinde öğrencilerimize Afetlere hazırlık, Sivil Savunma, Deprem anında ve sonrasında nasıl davranılması gerektiği ile ilgili bilgi verildi. Tatbikatlarımız haberli/habersiz olarak belirli aralıklarla devam edecektir. Duyarlılıklarından dolayı tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Remzi Doğan Ortaokulu İzcileri Bugün Sarnıç Gölet Alanındaydı. Çevre temizliği yapılarak, alan yarışma ve piknik yapılmaya daha uygun hale getirildi. Doğayı koruyan öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Eyl

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı İhtiyaç Listesi

Haz

Tüm öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Haz

Okulumuzun Yeni Logosu

Haz

OKULUMUZUN BAŞARISI: Şanlıurfa'da yapılan 14. Uluslararası MEB Robot Yarışmasında 6. olduk. Remzi Doğan Ortaokulu; Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Seda SÖZERİ danışmanlığında katıldığı 14. Uluslararası MEB Robot Yarışmasında sanal ön elemede 1000 robot arasında ilk 200'e girdi ve Urfa finallerine gitmeye hak kazandı. Bütün robotlarımız öğrencilerimiz çok güzel yarıştılar ve hepsi de güzel skorlar aldılar ama en iyi skorumuz temel seviye çizgi izleyen kategorisinde oldu. 200 robot arasından ilk defa katılmamıza rağmen büyük bir başarı göstererek 6. olduk. Önümüzdeki sene için hedeflerimizi şimdiden büyüttük. Yarışmaya katılım için büyük çaba sarf eden Okul Müdürümüz Fikri SERTEL'e ve emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

İstanbul Gezimiz 11-12 Haziran 2022 tarihlerinde gerçekleşmiştir.

Haz

Öğrencimizin başarısı: Öğrencilerimizden Eylül ÖZBEK İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce düzenlenen Enerji Verimliliği ve Enerji Tasarrufu konulu "Afiş ve Tasarım" yarışmasında 2. olmuştur. Kendisini tebrik eder, öğretmeni İlayda FİL'e teşekkür ederiz

Haz

Remzi Doğan Ortaokulu'nun genç yazarları "Mavi Mürekkep" adlı kitaplarını "Geleceğin Yazarları Kitap Fuarı" etkinliğinde Konak Meydanı'ndaki sergi alanında sergiledi.

Haz

Teknoloji ve Tasarım Sergimiz Açıldı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Nis

Sınıflarını temsil ederek 1. olan öğrencilerimize ödülleri okul müdürümüz Fikri SERTEL tarafından verilmiştir.

Nis

Kitabımız yayımlandı: İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün "Geleceğin Yazarları Projesi" kapsamında öğrencilerimizin eserlerini içeren "Mavi Mürekkep" isimli kitabımız 23 Nisan hediyesi olarak öğrencilerimize dağıtılmıştır.

Mrt

Yoğun talep nedeniyle ikincisini düzenlediğimiz İzmir gezimiz 23.03.2022 tarihinde gerçekleşmiştir.

Mrt

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzce düzenlenen yarışmalarda; Kompozisyon dalında İpek MUTLU 1., Şiir dalında Beyza ÇALIŞKAN 2. olmuştur. Öğrencilerimiz ödüllerini düzenlenen törende almışlardır. Tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Kızılay Kan Bağışı Kampanyamız Gerçekleşti. Okulumuz ve Sarnıç Şehit Uzman Çavuş Egemen Yıldız Ortaokulu velilerince 53 ünite kan bağışında bulunulmuştur. Katkıda bulunan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

İzmir gezilerimizin ilki 16 Mart 2022'de gerçekleşmiştir.

Tem

E-Dergimizin ilk sayısı.

Mrt

Eğitim Bilişim Ağı (EBA) Şifresi Alma Yolları

Mrt

Sayın Kaymakamımız Dr. Ahmet Süheyl ÜÇER 20 Mart 2020 Tarihinde Okulumuzu Ziyaret Ederek İncelemelerde Bulundu. 6/D Sınıfı Öğrencimiz Sıla AKDEMİR'e Dyned Başarı Belgesini Verdi.

Ara

Kas

Kas

Kas